Over ons

ICARS, het adres waar klanten graag terugkomen

 

Ik ben Ibrahim Yasar en naast het docentschap lukt het me ook om met mijn passie bezig te zijn.

Geboren en getogen in het westen van Nederland waar ik nu nog steeds heel fijn woon.

Met veel plezier ben ik zelf altijd naar school gegaan dus een was een baan in het onderwijs voor mij een logische keuze. Na afronding van mijn leraren opleiding Engels en economie ben ik leraar Engels geworden en ondertussen heb ik de overstap naar docent rekenen gemaakt.

 

De liefde voor auto’s en de handel daarin gaat bij mij ver terug en ik heb deze van mijn vader meegekregen en oude liefde roest niet! Wat ik ook van mijn vader mee kreeg was eerlijkheid én hard werken. En door mijn combinatie van autohandel, docentschap en vader van twee jonge kinderen ben ik heel blij dat ik hard werken al op jonge leeftijd meekreeg.

Als je kan doen waar je passies liggen dan krijg je juist energie en zo is de combinatie voor mij dus heel goed te doen.

 

Zoals gezegd heb ik de liefde in de autohandel van kleins af aan meegekregen. Mijn vader was de hardwerkende autohandelaar en als jochie van 8 jaar hielp ik mijn vader al graag. Zeer leerzaam want zo kwam ik al vroeg in aanraking met alle facetten van de autohandel, leer je mensen kennen en ga je een gevoel ontwikkelen wat goed is en wat niet.

 

Zo heb ik een duidelijke visie kunnen ontwikkelen over wat ik wil, en dat is dat ik graag wil is dat mijn klanten terugkomen! En dat doen ze in mijn optiek alleen als je eerlijk en transparant bent en uiteraard dat je auto’s gewoon goed zijn. Heel blij ben ik dan ook met de recensies die ik op Google mag ontvangen, die geven eigenlijk heel goed aan wat mijn uitgangspunten waren.

 

Mijn passie voor auto’s zat er dus al vroeg in en zelfs tijdens mijn studies heb ik me, weliswaar op zeer bescheiden schaal, altijd beziggehouden met autohandel. Je zou het een hobby kunnen noemen maar voor mij was het toch wel meer dan dat. Heel serieus en met een duidelijk plan heb ik ICARS opgebouwd en gezorgd voor een groot netwerk waar goede kwaliteit auto’s kan inkopen. Maar ook een netwerk waarop ik kan rekenen wanneer er technisch toch een keer wat extra voor u geregeld moet worden. Op dit vlak loopt ik zeker niet weg voor mijn verantwoordelijkheden, nooit zal u bij mij met een kluitje in het riet worden gestuurd!

 

Graag help ik ook u op weg naar misschien wel uw droomauto maar zeker heb ik altijd goed geprijsde auto’s voor gewoon veilig en betrouwbaar van A naar B voor u klaarstaan!

 

Ik ben heel vaak op mijn locatie in Wagenberg, maar als u mij even belt voor een afspraak en ben ik er zeker. 06-146 666 61

 

 

Ibrahim Yasar

Eigenaar ICARS Autobedrijf 

 

ICARS Autobedrijf
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Nick de weerd
Nick de weerd
19:00 31 Jan 22
Fijn ontvangen en Ibrahim neemt zeker even de moeite voor je. Tevens na aankoop krijg je genoeg updates omtrent de auto zoals apk / ophalen etc.Bedankt Ibrahim!
Liam Enzofad
Liam Enzofad
01:00 27 Jan 22
Super goed bedrijf eerlijk en transparant.
Joop Huyts
Joop Huyts
22:19 31 Dec 21
Goed geholpen jammer geen deal
Thijs Van Vree
Thijs Van Vree
17:30 27 Nov 21
Onlangs een solide en betrouwbare auto gekocht bij ICARS. Alles is volgens afspraak verlopen en we hebben een mooie deal gesloten. Transparantie en geen snelle verkooppraatjes. We zullen de volgende keer zeker weer hier voor een auto kijken.
Blissom Braak
Blissom Braak
18:17 28 Aug 21
Hele goede ervaring!Goede service, vriendelijk geholpen en n mooie auto afgeleverd voor n mooie prijs!Echt n aanrader!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader