Importeren

Wanneer u kiest om een auto te importeren, kunt u veel geld besparen. Het is winstgevend en met behulp van een expertise profiteert u maximaal van alle voordelen. Of een auto importeren ook voor U interessant kan zijn? Zeker wel!

Prijsvoordeel import auto

Om maar met de deur in huis te vallen! Waarom een auto importeren? Omdat het goedkoper is. Auto’s zijn in het buitenland, voornamelijk in Duitsland goedkoper omdat je veel meer aanbod hebt. Dit kan u duizenden euro’s schelen.

Minder BPM betalen

In Nederland betalen we relatief veel BPM (belasting voor personenauto’s en motorrijtuigen). Als u een auto vanuit Duitsland importeert, hoeft u alleen maar rest BPM te betalen. Door vakkundig om te gaan met de regels rond het berekenen van BPM kunnen we fors besparen. Zeker op jonge auto’s! Je mag maar één keer BPM aangifte doen en daarom is het onwijs belangrijk dit goed te doen. U kunt onwijs veel besparen! Een BPM aangifte met maximale voordeel garantie is bij ons inbegrepen!

Lagere aanschafprijs

De meeste auto’s die wij importeren komen uit Duitsland of België maar ook uit andere landen van Europa. De aanschafprijs van een auto is in het buitenland vaak een stuk lager dan in Nederland.

Waarom i-CARS

Wij kunnen een voller uitgevoerde, goed onderhouden en uiteraard een stuk goedkopere auto vinden. Uiteraard krijgt U bij import nog wel met de BPM te maken en in sommige gevallen met de BTW. Door hier binnen de regels slim mee om te gaan kunnen wij u veel geld besparen.

Met de kennis en connecties van i-CARS is auto importeren eenvoudig, voordelig en zorgeloos!

U kunt vrijblijvend bellen of langskomen voor meer informatie.

Wij staan u graag te woord.